Waarom FREEWAY?

Waarom kiezen onze klanten voor wegdek- en hellingbaanverwarming van FREEWAY?

Kwaliteit, milieu en kosten

De kwalitatief hoogwaardige systemen voor wegdek- en hellingbaanverwarming zijn door Fortecs samengesteld op basis van de vraag uit de markt. Voor de verschillende ondergronden en afwerklagen zijn speciale kabels en matten ontwikkeld die ruim voldoen aan de gestelde eisen.

FREEWAY hellingbaanverwarming heeft geen nadelig effect op het milieu en het wegdek. Door de zeer specifieke regeltechniek is het veruit de voordeligste oplossing voor een snelle en betrouwbare bestrijding van gladheid. 

Complete installatie 

FREEWAY elektrische wegdekverwarming wordt met het unieke TOTAALCONCEPT door Fortecs uitgevoerd. Een team van specialisten pakt uw project aan en voert de gehele installatie tot en met de “turn-key” oplevering probleemloos uit. 

Veiligheid 

FREEWAY geeft extra veiligheid. 

Ongelukken door winterse gladheid worden voorkomen en dat betaalt zich uit! Want, minder ziekteverzuim van werknemers. Veel minder aansprakelijkheidsrisico bij gemotoriseerd verkeer, voetgangers en gebruikers van rolstoelen en scootmobiel. 

Marginale meerkosten 

Uw investering in FREEWAY elektrische wegdek- en hellingbaanverwarming leidt slechts tot marginale meerkosten van nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Wij rekenen u graag voor wat de installatiekosten zijn. U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte waarin wij precies aangeven welk systeem de beste keus is en op welke manier wij uw project uitvoeren. Ook kunnen wij, in een rekenvoorbeeld, laten zien wat de verwachtte exploitatiekosten zijn.